Raambekleding van top kwaliteit

Wij hebben onze leveranciers en hun producten geselecteerd op beste prijs/kwaliteit verhouding. Een goed product hoeft niet duur te zijn. Projectstoffering West zorgt ervoor dat u de beste prijs betaalt voor de mooiste gordijnen en raamdecoraties.

 

Raambekleding heeft niet alleen een decoratieve functie maar ook akoestische- en functionele eigenschappen. Wij zorgen voor advies op maat, snelle levering en professionele montage van raambekleding voor kantoren, zorginstellingen, horecagelegenheden, winkels en scholen. De stoffencollectie waarmee wij werken zijn van een hoogwaardige kwaliteit en uiteraard brandvertragend. 

Akoestiek

In moderne interieurs wordt veel gebruik gemaakt van harde materialen waardoor galm wordt veroorzaakt. Dit probleem kan zich voordoen in een klaslokaal, kantoorruimte of horecagelegenheid. Wij kunnen u adviseren over geluidsabsorberende producten welke verschillen per ruimte en situatie.

Decoratie


Gordijnen 

Vitrage

Inbetweens

Verduisteringsgordijnen

Horizontale jaloezieën

Verticale Lamellen

Plissés

Paneelgordijnen

Rol- en vouwgordijnen

Screens

Akoestiek


Akoestische problemen oplossen door het hangen van gordijnen of geluidsabsorberende producten in o.a. kantoren, scholen en horecagelegenheden.

Functioneel


Goede zonwering biedt een oplossing voor klimaatcontrole op de werkplek. Goede zonwering werkt isolerend. Het houdt de ruimte koeler in de zomer en behoudt de warmte in de winter. U bespaart hiermee kosten op uw energierekening.Horren

Vooral in het voor- en zomerseizoen is er vraag naar het plaatsen van horren in ramen en deuren om insecten buiten te houden. Wij leveren en plaatsen de volgende soort horren:

  • Rolhor: het gaas wordt onzichtbaar opgerold in een cassette wanneer de hor niet wordt gebruikt.
  • Vaste hor: kan binnen of buiten worden gemonteerd en kent een uiterst geringe inbouwdiepte. Ook geschikt voor draai-kiepramen. 
  • Inzethor: combineert de flexibiliteit van een inzethor met de elegantie van een rolhor. De inzethor is te monteren zonder boren en zowel horizontaal als verticaal te plaatsen.
  • Plissé hordeur: Een robuuste deur die tegen een stootje kan en breed toepasbaar is. De ideale deur voor dagelijks gebruik.

 

Bij het inmeten wordt advies gegeven welke hor het meest geschikt is voor het project. Het inmeten en plaatsen wordt door een erkende vakman gedaan.

 

Wilt u advies of een vrijblijvende offerte, dan kan dat via ons contactformulier