20.05.2020
Wij hebben Forbo Coral Grip MD gelegd op een open galerij bij een hotel in het centrum van Delft. Door dit schoonloopsysteem wordt het vuil buiten al van de schoenen van de gasten geschraapt.

04.03.2020
Nog voor de opening van onze nieuwe bedrijfsunit in Delfgauw ligt de nieuwe logomat van Forbo er keurig bij.

28.02.2020
In Vlaardingen hebben wij een trappenhuis weer een strakke uitstraling gegeven met Forbo Marmoleum Walton: het pure karakter van linoleum. De vaste identiteit van Marmoleum Walton, een glad en minimalistisch oppervlak en bescheiden materiaalexpressie, is de meest representatieve linoleum vloer.

30.01.2020
2tec2 combineert design met duurzaamheid in een vloertegel gemaakt van geweven vinyl. De vloertegel heeft de looks van textiel met alle troeven van een synthetisch materiaal dus: gemakkelijk onderhoud, slijtvast en vlekbestendig. De tegels zijn geschikt voor intensief gebruik zoals op dit kantoor in Berkel en Rodenrijs.

06.12.2019
Vanmorgen heeft Projectstoffering West karpetten geleverd en gelegd in het oude Stadhuis van Delft. Vanwege de moeilijke bereikbaarheid in het centrum is gekozen voor een vroeg tijdstip en met behulp van een autokraan is één van de karpetten door een raam getakeld op de eerste verdieping. Alles verliep volgens plan en niemand heeft hinder ondervonden van de werkzaamheden.

25.11.2019
Tarkett heeft met de iD Revolution de eerste Cradle to Cradle Gold gecertificeerde modulaire vloer ontwikkeld, gemaakt van gerecyclede en bio-based materialen. Deze vloer is ontwikkeld om tegemoet te komen aan de vraag van klanten naar non-PVC vloeren. De iD Revolution is: - 100% recyclebaar - gemaakt van 83% gerecyclede en bio-based materialen - geschikt voor gebieden met veel verkeer - in 12 hout- en steendesigns - bestand tegen slijtage, krassen en vlekken - ook te leggen in visgraat patroon...

18.11.2019
In het monumentale oude stadhuis in het centrum van Delft heeft men met zorg prachtige vloerbedekking uitgezocht van Desso Tarkett, de Bonaparte Vintage, welke door ons in diverse ruimten is gelegd. Over twee weken worden de speciaal voor dit project gemaakte karpetten geleverd door Leoxx.

13.11.2019
Een PVC visgraat vloer is momenteel dé trend voor jong en oud. Dat bleek toen we afgelopen week de veel gevraagde visgraat vloer mochten leggen bij een echtpaar op leeftijd. Zij kozen voor 4 kleuren short planks van IVC Moduleo met een houtmotief. Het resultaat viel erg in de smaak bij de klant.

01.11.2019
Vandaag hebben wij innovatieve vloerbedekking gelegd, tegels van geweven vinyl. 2tec2 is ontstaan uit de harmonie tussen traditioneel weven en het gebruik van hoogwaardige, eigentijdse materialen. Zo combineert 2tec2 design met duurzaamheid: de looks van textiel met alle troeven van een synthetisch materiaal. Het is gemakkelijk in onderhoud, slijtvast en vlekbestendig. Alle 2tec2-collecties, in rollen of tegels, zijn geschikt voor intensief gebruik en daardoor perfect inzetbaar bij commerciële...

14.10.2019
Gekoppeld aan alle klimaatproblematiek in de wereld word ik blij van het duurzaamheidsverhaal van IVC, dat verder gaat dan alleen recyclen: Het Scheldewaterproject Bij de productie van vinylvloeren komt veel warmte vrij. Dat betekent dat de fabrieken een koelsysteem nodig hebben. Voor de koeling van de productie-infrastructuur gebruiken ze water uit de nabijgelegen Schelde. De natuur als energiebron IVC investeert volop in groene energie. Zij beschikken over een park met 454 zonnepanelen in...

Meer weergeven