08.01.2024
Het dichtzetten van sleuven van de vloerverwarming.
10.07.2023
De eerste dag van de zomervakantie is een feit en het sloopwerk is direct in volle gang. Deze zomer stofferen wij weer een aantal scholen in onze regio. Het oude Marmoleum (Forbo) gaat eruit, de vloeren worden weer mooi vlak gemaakt (Eurocol) en vervolgens wordt er een mooie nieuwe Marmoleum vloer gelegd zodat de scholen weer op tijd open kunnen eind augustus.

05.12.2022
Tijdens de feestdagen zijn wij twee weken gesloten, van 23 december a.s. tot en met 6 januari 2023. Vanaf maandag 9 januari 2023 zijn wij u weer graag van dienst. Wij wensen iedereen fijne feestdagen toe!

28.07.2022
Rick en Roy zijn geslaagd voor hun diploma Woningstoffeerder Allround op het HMC in Rotterdam.

12.11.2021
Stapsgewijs leert Rick het vak. Hij rond over een half jaar de opleiding Woningstoffeerder Allround af aan het Hout- en Meubileringscollege in Rotterdam. Vandaag leerde hij zelfstandig werken met Marmoleum (Forbo) en heeft hij zijn eerste naad gelast met lasdraad. Oefening baart kunst!

15.02.2021
Vandaag werd ons gevraagd om de vloer van een kantoorruimte schoon te maken. Dat hebben wij gedaan met Duo-P reinigingspoeder, de professionele tapijtreiniger van Sebo. De vlekken zijn weer keurig weggewerkt.

15.12.2020
Projectstoffering West B.V. is van vrijdag 25 december aanstaande tot en met vrijdag 1 januari 2021 gesloten. Vanaf maandag 4 januari zijn wij u weer graag van dienst.

03.12.2020
Het inrichten van kantoren met adequate bewegwijzering en kantoorzoneringsmaatregelen in overeenstemming met de richtlijnen van de overheid is cruciaal voor veiligheid op de werkplek. Door bewegwijzering in de vloer op te nemen hebben medewerkers een duidelijke, constante en visuele herinnering aan hoe ze door het kantoor moeten navigeren en hoe ze afstand kunnen bewaren. Tapijttegels en luxe vinyl tegels (LVT) van Tarkett bieden veel mogelijkheden als het gaat om kleuren en patronen en kunnen...

29.10.2020
Bij Kroes Aannemingsbedrijf B.V. te Maasland hebben we de showroom gestoffeerd met IVC tapijttegels, de Creative Spark. Tijdelijk verhuizen hun kantoren hier naartoe totdat hun nieuwe kantoorruimte klaar is.

17.08.2020
Diverse scholen kunnen binnenkort hun leerlingen verwelkomen in opgeknapte lokalen welke zijn voorzien van kleurig Marmoleum van Forbo. Ook hebben we een vernieuwend product toegepast in entree en tussenruimtes: entree tapijttegels Step Up van IVC. Dit zijn tapijttegels met de eigenschap van een droogloopmat. Ze verwijderen effectief vuil en vocht van schoenen.

Meer weergeven