17.08.2020
Diverse scholen kunnen binnenkort hun leerlingen verwelkomen in opgeknapte lokalen welke zijn voorzien van kleurig Marmoleum van Forbo. Ook hebben we een vernieuwend product toegepast in entree en tussenruimtes: entree tapijttegels Step Up van IVC. Dit zijn tapijttegels met de eigenschap van een droogloopmat. Ze verwijderen effectief vuil en vocht van schoenen.

27.07.2020
Wij hebben vandaag kennis gemaakt met de Balanced Hues-collectie van IVC. Deze collectie tapijttegels bevat designs in twee contrasterende, maar complementaire kleuren. De collectie bestaat uit een uitgebreid assortiment warme en koude tinten, en een selectie contrasterende, felle kleuren. Wilt u meer informatie over deze collectie tapijttegels dan horen wij dat graag.

08.07.2020
We hebben een bedrijfsruimte opgeknapt in Beverwijk. Er is pvc van IVC gelegd en er zijn prachtige houten jaloezieën opgehangen. Het kantoor ziet er weer prachtig uit.

08.06.2020
Als je gek bent op vloeren leggen dan is het leuk om dat zelfs in de bedrijfswagen te laten zien. Onze leerling stoffeerder voorziet onze bus van een PVC vloer van Tarkett in visgraat gelegd.

20.05.2020
Wij hebben Forbo Coral Grip MD gelegd op een open galerij bij een hotel in het centrum van Delft. Door dit schoonloopsysteem wordt het vuil buiten al van de schoenen van de gasten geschraapt.

04.03.2020
Nog voor de opening van onze nieuwe bedrijfsunit in Delfgauw ligt de nieuwe logomat van Forbo er keurig bij.

28.02.2020
In Vlaardingen hebben wij een trappenhuis weer een strakke uitstraling gegeven met Forbo Marmoleum Walton: het pure karakter van linoleum. De vaste identiteit van Marmoleum Walton, een glad en minimalistisch oppervlak en bescheiden materiaalexpressie, is de meest representatieve linoleum vloer.

30.01.2020
2tec2 combineert design met duurzaamheid in een vloertegel gemaakt van geweven vinyl. De vloertegel heeft de looks van textiel met alle troeven van een synthetisch materiaal dus: gemakkelijk onderhoud, slijtvast en vlekbestendig. De tegels zijn geschikt voor intensief gebruik zoals op dit kantoor in Berkel en Rodenrijs.

06.12.2019
Vanmorgen heeft Projectstoffering West karpetten geleverd en gelegd in het oude Stadhuis van Delft. Vanwege de moeilijke bereikbaarheid in het centrum is gekozen voor een vroeg tijdstip en met behulp van een autokraan is één van de karpetten door een raam getakeld op de eerste verdieping. Alles verliep volgens plan en niemand heeft hinder ondervonden van de werkzaamheden.

25.11.2019
Tarkett heeft met de iD Revolution de eerste Cradle to Cradle Gold gecertificeerde modulaire vloer ontwikkeld, gemaakt van gerecyclede en bio-based materialen. Deze vloer is ontwikkeld om tegemoet te komen aan de vraag van klanten naar non-PVC vloeren. De iD Revolution is: - 100% recyclebaar - gemaakt van 83% gerecyclede en bio-based materialen - geschikt voor gebieden met veel verkeer - in 12 hout- en steendesigns - bestand tegen slijtage, krassen en vlekken - ook te leggen in visgraat patroon...

Meer weergeven