12.11.2021
Stapsgewijs leert Rick het vak. Hij rond over een half jaar de opleiding Woningstoffeerder Allround af aan het Hout- en Meubileringscollege in Rotterdam. Vandaag leerde hij zelfstandig werken met Marmoleum (Forbo) en heeft hij zijn eerste naad gelast met lasdraad. Oefening baart kunst!

15.02.2021
Vandaag werd ons gevraagd om de vloer van een kantoorruimte schoon te maken. Dat hebben wij gedaan met Duo-P reinigingspoeder, de professionele tapijtreiniger van Sebo. De vlekken zijn weer keurig weggewerkt.

15.12.2020
Projectstoffering West B.V. is van vrijdag 25 december aanstaande tot en met vrijdag 1 januari 2021 gesloten. Vanaf maandag 4 januari zijn wij u weer graag van dienst.

03.12.2020
Het inrichten van kantoren met adequate bewegwijzering en kantoorzoneringsmaatregelen in overeenstemming met de richtlijnen van de overheid is cruciaal voor veiligheid op de werkplek. Door bewegwijzering in de vloer op te nemen hebben medewerkers een duidelijke, constante en visuele herinnering aan hoe ze door het kantoor moeten navigeren en hoe ze afstand kunnen bewaren. Tapijttegels en luxe vinyl tegels (LVT) van Tarkett bieden veel mogelijkheden als het gaat om kleuren en patronen en kunnen...

29.10.2020
Bij Kroes Aannemingsbedrijf B.V. te Maasland hebben we de showroom gestoffeerd met IVC tapijttegels, de Creative Spark. Tijdelijk verhuizen hun kantoren hier naartoe totdat hun nieuwe kantoorruimte klaar is.

17.08.2020
Diverse scholen kunnen binnenkort hun leerlingen verwelkomen in opgeknapte lokalen welke zijn voorzien van kleurig Marmoleum van Forbo. Ook hebben we een vernieuwend product toegepast in entree en tussenruimtes: entree tapijttegels Step Up van IVC. Dit zijn tapijttegels met de eigenschap van een droogloopmat. Ze verwijderen effectief vuil en vocht van schoenen.

27.07.2020
Wij hebben vandaag kennis gemaakt met de Balanced Hues-collectie van IVC. Deze collectie tapijttegels bevat designs in twee contrasterende, maar complementaire kleuren. De collectie bestaat uit een uitgebreid assortiment warme en koude tinten, en een selectie contrasterende, felle kleuren. Wilt u meer informatie over deze collectie tapijttegels dan horen wij dat graag.

08.07.2020
We hebben een bedrijfsruimte opgeknapt in Beverwijk. Er is pvc van IVC gelegd en er zijn prachtige houten jaloezieën opgehangen. Het kantoor ziet er weer prachtig uit.

08.06.2020
Als je gek bent op vloeren leggen dan is het leuk om dat zelfs in de bedrijfswagen te laten zien. Onze leerling stoffeerder voorziet onze bus van een PVC vloer van Tarkett in visgraat gelegd.

20.05.2020
Wij hebben Forbo Coral Grip MD gelegd op een open galerij bij een hotel in het centrum van Delft. Door dit schoonloopsysteem wordt het vuil buiten al van de schoenen van de gasten geschraapt.

Meer weergeven