Entreemat met geïntegreerd gidssysteem

Voor veel mensen met een visuele beperking is de entree van een gebouw een struikelblok omdat het gidssysteem bij de entree onderbroken wordt. Dankzij een schoonloopzone met geïntegreerd gidssysteem van Emco wordt dit een stuk gemakkelijker. 

Mensen met een visuele beperking kunnen zich nu goed oriënteren en mensen die matig tot slecht zien worden geholpen door de contrastkleuren. Tevens werkt de schoonloopzone als gidssysteem voor iedere bezoeker.

De schoonloopzone met geïntegreerd gidssysteem is zeer robuust en van hoge kwaliteit. Daardoor is deze schoonloopzone zeer geschikt voor gebouwen met een hoge loopfrequentie. Het materiaal van de schoonloopzone zorgt voor een optimaal reinigend effect en een hoge vochtopname. Hierdoor blijven de aangrenzende vloeren langdurig mooi en wordt er bespaard op schoonmaakkosten.

 

Meer informatie over dit systeem, vul dan ons contactformulier in.