Duo rolgordijnen 'bamboe'

Met een duo rolgordijn bepaal je zelf de lichtinval en privacy in een ruimte. In Zoetermeer hebben we vorige week duo rolgordijnen in de kleur bamboe gehangen door het hele appartement.

 

Duo rolgordijnen bestaan uit twee transparante en niet-transparante banen die langs elkaar bewegen en worden geleverd met een kettingbediening welke naar keuze links of rechts hangt. Een ideale vorm van raamdecoratie en de absolute trend van dit moment.

 

Verduisterende duo rolgordijnen vind je vaak in de slaapkamer maar kunnen natuurlijk ook in elk ander vertrek gebruikt worden. Hierbij moet je wel rekening houden met het feit dat, door de open en gesloten banen van duo rolgordijnen, deze nooit 100% verduisteren. Tussen de voorste en achterste banen kan er altijd nog wat licht doorschijnen.