Vloeistofdichte antislipvloeren uit recycling kunststof

Vanmorgen hebben we kennis gemaakt met de PVC kliktegels van BoFloor.

 

BoDesign is een kunststoftegel-systeem met een gepatenteerde klikverbinding, voorzien van een slijtvaste design toplaag. Het zijn los-legbare klik-tegels. De vloer kan snel zonder onderbreking van de dagelijkse werkzaamheden worden gelegd. De duurzame en slijtvaste pvc-tegel vloerafwerking is een snel en schoon alternatief voor plavuizen, rubber tegels, coatings of betonverven. 

 

De structuur van de BoFix Industrievloer, een vloeistofdichte tegelvloer, zorgt ervoor dat onder alle omstandigheden veilig gelopen en gewerkt kan worden. Het is een unieke vloerafwerking voor locaties waar zowel hygiene als veiligheid van het grootste belang is zoals in grootkeukens, horecagelegenheden, spoelkeukens, slachterijen, de levensmiddelen- en drankenindustrie maar ook voor wasplaatsen/carwash of rond zwembaden. Kortom, overal waar er door vloeistoffen gladde vloeren kunnen ontstaan.