Kleurrijke bijna-nulemissie vloerbedekking van restmateriaal

 

Sphera Fabscrap, de nieuwe concept-vloer van Forbo

 

Bij Forbo Flooring Systems is het motto "Creating better environments". Forbo is zich bewust van de manier waarop zij vloeren maken, afval reduceren, recyclen en waar mogelijk restmateriaal gebruiken.

 

Fabscrap is een homogene vloerbedekking die wordt gemaakt van het restmateriaal dat vrijkomt bij de productie van de Sphera, waardoor een nieuwe kleurrijke granulaatmix ontstaat die wordt verwerkt tot een unieke bijna-nulemissie vloerbedekking.

 

Fabscrap is een fantastische oplossing voor materiaal dat anders niet zou worden gebruikt. Met het gebruik van het overtollige granulaat ontstaat een geheel nieuwe vloer die lijkt op een kleurrijk terrazzo.

 

Bekijk de video van Forbo