Nieuwe Expona Design collectie van Objectflor geeft ontwerper de vrijheid

Objectflor lanceert de nieuwe Expona Design collectie. Een technisch geavanceerde vinylvloer die de ontwerper de vrijheid geeft om designs, formaten en materialen met elkaar te combineren. Stijlvolle vloeren waarmee je een eigen sfeer creëert en die zelfs de identiteit van een organisatie kunnen weerspiegelen.

 

De Expona Design collectie bestaat uit 42 designs met frisse, vernieuwde hout-, steen- en metaal looks in 12 verschillende oppervlakte structuren. Verkrijgbaar als planken, maar ook in grootformaat en asymmetrische tegels. Dankzij innovatieve print- en stempeltechnieken maakt de vinylvloer van Objectflor een authentieke indruk. Designelementen en op maat gesneden designdelen bieden extra mogelijkheden bij de designvloer-vormgeving. 

 

Wij geven graag meer informatie over de Expona Design collectie. Heeft u vragen dan horen wij dat graag.