Akoestisch probleem restaurant opgelost met geluidsabsorberende platen

Na modernisering van een restaurant, kantoor, vergaderruimte of school krijgen wij regelmatig de vraag of wij iets kunnen doen om het 'galmen in het bedrijf' op te lossen. Door het weglaten van stoffen in het interieur, onder andere tafelkleedjes, gordijnen en wandkleden, nemen de geluidsproblemen op de werkvloer toe. 

 

De eigenaar van visrestaurant Les Copains in Delft schakelde onze hulp in om het akoestische probleem na modernisering van het interieur op te lossen. Wij kozen hier voor het topproduct voor nagalm-correcties, de Mavopreen Plano F. Deze platen bieden een zeer goede geluidabsorptie in een breed frequentiegebied. De platen zijn vervaardigd  met een strakke, vlakke vormgeving van een zachtschuim op basis van melaminehars en voldoen aan alle gestelde brandveiligheidseisen.

 

Na het aanbrengen van de geluidsabsorberende platen was het probleem opgelost. Na een aantal volgeboekte avonden ontvingen wij een tevreden bericht van de restauranteigenaar. De gezellige sfeer is weer gewaarborgd. 

 

Heeft u een geluidsprobleem in uw bedrijf en wilt u informatie over de geluidsabsorberende platen van Mavotrans, dan kunt u ons een bericht sturen via ons contactformulier.