Marmoleum Marbled, een wandeling door de natuur

Marmoleum Marbled staat voor een wandeling door de natuur. De nieuwe collectie van Forbo Flooring bestaat uit kleuren en structuren die aanwezig zijn in bossen, bergen en velden. De verschillende dessins kunnen moeiteloos worden gecombineerd of op zichzelf worden gebruikt. 

Een Marmoleum Marbled vloer is:

 

Gemaakt door de natuurvan natuurlijke grondstoffen, emissiearm, een volledig CO2 neutrale vloerbedekking die bijdraagt aan een gezond binnenklimaat.

Geïnspireerd door de natuurGroot kleurenassortiment, de zachte, natuurlijke ervaring van Marmoleum combineert mooi met hout en steen, combineren met andere vloerbedekkingen is eenvoudig en mooie organische structuren die blijven boeien en de vloer levendig maken.

Betrouwbaar door de natuurDuurzaam in gebruik, eenvoudig te installeren, met of zonder lasdraad, gemakkelijk schoon en mooi te houden, vuilverhullend.


Door zijn specifieke eigenschappen is Marmoleum een ideale vloerkeuze voor bijna alle toepassingsgebieden, zoals de gezondheidszorg, schoolvloeren, horecavloeren, winkelvloeren etc.