Skinny Planks vergroten ontwerpmogelijkheden

Meer creatieve vrijheid

Skinny Planks, tapijtstroken van 25 x 100 cm, zijn natuurlijk geëvolueerd vanuit de traditionele vierkante tapijttegels van Interface. Ze bieden meer flexibiliteit, en dus meer creatieve vrijheid. Daardoor opent zich een nieuwe wereld aan mogelijkheden voor interieurontwerp. Bovendien is het restafval minimaal. Dit betekent niet het einde van de vierkante tapijttegel. Deze blijft het kloppende hart van het Interface-systeem.

 

Zachte en stille vloer

Skinny Planks bieden de vrijheid om naast traditionele tapijttegels, frisse, spannende ontwerpen te creëren. Het doorlopende effect van kamerbreed tapijt kan met de juiste combinatie van kleur, patroon en textuur bereikt worden. Een klassieke uitstraling met alle voordelen van een modulaire vloer. Skinny Planks bieden dezelfde mogelijkheden als de uitstraling van een houten vloer of een plankenvloer van vinyl. Tegelijkertijd krijgt u een zachte en stille vloer die u kunt aanpassen.

 

Heeft u vragen over de eindeloze mogelijkheden van Skinny Planks dan kunt ons een bericht sturen via ons contactformulier.