Floorcolouring: egalisatie en betonlook-vloerafwerking in één

Een industriële uitstraling is de trend. Dit verklaart het succes van BetonDesign, dat op vloer en wand kan worden aangebracht. Maar wat nu als je een egalisatielaag een karakteristieke betonlook zou kunnen meegeven? Die gedachte lag ten grondslag aan een nieuw en innovatief product van Forbo Eurocol Nederland: 390 FloorColouring.

 

Als je een vloer egaliseert, ontstaat een mooie, vlakke toplaag, waar meestal nog een vloerafwerking overheen wordt geïnstalleerd. Met 390 FloorColouring sla je twee vliegen in één klap. Je maakt een fraaie strakke afwerking en door de toevoeging van het pigmentatiepoeder creëer je een decoratieve, industriële vloer, waarvan er geen twee hetzelfde zijn. De toepassingen zijn vrijwel onbeperkt, zolang het binnen is, met uitzondering van houten vloeren. 

 

Meer informatie over dit product kunt u opvragen via ons contactformulier.