Eén van de snelste plaatsingssystemen op de markt

Een zo kort mogelijk renovatieproces

iD Click Ultimate is een collectie luxe vinyltegels en planken van Tarkett. Deze collectie is bijzonder geschikt voor renovaties omdat het gemakkelijk en snel te installeren is waardoor het renovatieproces zo kort mogelijk is.

 

Tegen alles bestand

iD Click Ultimate is ontworpen om tegen alles bestand te zijn en om herhaalde schokken en geluid te weerstaan. Het is beschikbaar in vijftien elegante hout- en steendessins, en is een ideale vloeroplossing voor het creëren van een warme, tijdloze, stijlvolle en moderne sfeer in de retail-, diensten- en horecasector.

 

Een harde vloer met authentieke uitstraling

iD Click Ultimate van Tarkett ziet eruit en voelt aan als een echte harde vloer dankzij de harde kernlaag uit composietmaterialen en de levensechte nerven en patronen die in hoge resolutie en in reliëf worden gedrukt. Door de 100% matte afwerking van de eikenhouten dessins wordt een natuurlijke look geïmiteerd. Dit geeft een interieur een authentieke, gezellige uitstraling.