Tapijttegels en LVT-stroken naadloos op elkaar aangesloten


Naadloze aansluiting tapijttegels en LVT-stroken

 

Afgelopen vrijdag hebben we twee kantoren gestoffeerd in Capelle a/d IJssel met producten van Interface: tapijttegels en LVT. LVT-stroken en tapijttegels van Interface zijn zo ontworpen dat ze naadloos op elkaar aansluiten waardoor overgangsstrips overbodig zijn.

 

Design met het klimaat in gedachten

 

De LVT-stroken zijn uitgerust met hoogwaardig Sound Choise-backing. Zelfs harde vloeren dempen hiermee het geluid zodat in dit kantoor ruimte voor concentratie en focus is gecreëerd. Tevens zijn alle producten van Interface CO2 neutraal. Daarom helpen Carbon Neutral Floors om bij te dragen aan het verlagen van de opwarming van de aarde. De klant was erg tevreden met het resultaat.