Introductie comfortabele tapijtcollectie Luxury-SDN

Interfloor lanceert de extreem luxueuze tapijtcollectie Luxury-SDN. Deze prachtig zacht gesneden pool is met meer dan 1,5 kilo poolgewicht per m2 uitermate comfortabel. 'Soft to touch', stain resistant' en 'Bleach cleanable'. Al deze unieke eigenschappen zijn te danken aan de 100% Imprel Solution Dyed Nylon (SDN) garens.

 

Het geheim van Interfloor tapijt van Solution Dyed Nylon

 

Tapijt van Solution Dyed Nylon is geproduceerd met speciale Interfloor SDN garens die over unieke eigenschappen beschikken. In tegenstelling tot gangbare tapijtgarens – waarbij alleen de buitenzijde van het garen gekleurd is – zijn SDN-garens door en door geverfd. Hierdoor is het tapijtgaren UV bestendig, kleurecht, chloorbestendig en onderhoudsvriendelijk.

 

Luxury-SDN is een vloerbedekking van indrukwekkende kwaliteit waarbij men jarenlang kan genieten van onmiskenbare pracht, het fluwelen uiterlijk en het blijvende comfort. De SDN polyamide 6.0 garens zijn zeer goed bestand tegen zonlicht en vlekken en zeer eenvoudig in onderhoud.