Zonwering, geen overbodige luxe.

Wij hebben een school in Rijswijk voorzien van 29 rolgordijnen van Artimo met elektrische bediening van Somfy. Zonwering is geen overbodige luxe. Dat is de afgelopen weken wel gebleken. De rolgordijnen zijn op maat gemaakt.

 

De binnenzonwering van Artimo is gecreëerd met oog voor de nieuwste technologische ontwikkelingen en trends en zijn verkrijgbaar in een uitgebreide sortering stoffen van topkwaliteit met verschillende functionaliteiten zoals akoestisch, licht/warmteregulering en transparantieniveaus. Alle stoffen zijn brandvertragend en bij ontwerp en productie van de stoffen is veel aandacht besteed aan duurzaamheid.

 

De leerlingen van deze school in Rijswijk zullen er na de zomervakantie veel profijt van hebben. Tijdens warme dagen kan de temperatuur in een klaslokaal flink oplopen wat de concentratie van leerlingen verminderd en lichtinval kan hinderen bij het lezen op een whiteboard. De rolgordijnen van Artimo bieden hier een stijlvolle oplossing.