Groeven, lijnen en knoesten: Express with Impress

Mystical
Mystical

Moduleo introduceert de PVC collectie Express with Impress. Een volledig nieuw en innovatief procedé zorgt voor een uitbreiding van de houtsoorten, die voor het eerst aangevuld worden met een unieke tegelcollectie. Het resultaat is een bijzonder waarheidsgetrouw reliëf, waarbij de structuur, de print op de plank of tegel naadloos volgt én een voelbare dimensie toevoegt. Je kunt de diepte van de groeven, lijnen en knoesten echt voelen. Met een slijtlaag van 0,55 mm is deze collectie zeer geschikt voor projecttoepassingen. De collectie wordt ingedeeld in twee categorieën: 'Naturally Impressive Floors' en 'Expressive Floors'.

 

Naturally Impressive Floors

Moduleo brengt de rijkdom en schoonheid van de natuur in huis. De succesvolle klassiekers van Country Oak, Mountain Oak en Castle Oak krijgen er drie authentieke houtdessins bij: Laurel Oak, Santa Cruz Oak en Sierra Oak én een leisteen: Mustang Slate.

 

Expressive Floors

Naast de natuurgetrouwe eik- en leisteenpatronen breidt Moduleo de Impress-collectie uit met abstracte en expressieve dessins. Elke plank of tegel uit deze collectie is anders, wat een willekeurige plaatsing mogelijk maakt. Tegelijk laat de technologie toe om binnen hetzelfde dessin voorgedefinieerde combinaties te kiezen van verschillende, bij elkaar passende planken en tegels.

 

Met Mystical bijvoorbeeld verkent Impress het onontgonnen terrein van hout dat met textiel wordt verweven. Deze aanpak zet in op gedurfde patronen, composities en kleurencombinaties.