Troffelvloer van Quartzline bij Florence

Projectstoffering West heeft bij Florence Woonzorgcentrum Jonker Frans in Den Haag een prachtige troffelvloer van Quartzline aangebracht. Een troffelvloer is een soort gietvloer die vloeibaar op de ondergrond wordt aangebracht waarna het hard wordt en een naadloze ondergrond vormt. De troffelvloer is uitgevoerd met een holplint en er is voldoende afschot gecreëerd naar de afvoerput. 

 

De compacte mortel is opgebouwd uit een mix van kunsthars en vier geselecteerde gradaties ingekleurde kwartskorrels. De juiste mengverhouding van deze vier korrelgradaties garandeert een structuur die de troffelvloer heel robuust, duurzaam en onderhoudsvriendelijk maakt. De fijnkorrelige structuur van de vloer wordt dichtgezet met een transparante toplaag. Zo ontstaat een volledig afgesloten en slijtvaste vloer, een perfecte combinatie van functionaliteit en esthetiek. Door deze unieke eigenschappen is de troffelvloer bijzonder geschikt voor deze natte ruimte bij Florence, een ruimte met intensief gebruik waarbij een decoratieve uitstraling gewenst is.