Storax stunt met Forza Front schoonlooptapijt

Met de nieuwe Forza Front biedt Storax een hoogwaardige schoonloopzone met, naar eigen zeggen, onovertroffen eigenschappen tegen zeer aantrekkelijke prijzen. 

Projectkwaliteit - voor zwaar commercieel gebruik
Forza Front voldoet aan de gebruiksklasse 33 (EN1307), dit betekent dat de hoogwaardige Forza Front schoonloopzones uitermate geschikt zijn voor zwaar en intensief projectgebruik. Ideaal voor bijvoorbeeld kantoren, publieke gebouwen en winkels.

Zandabsorptie klasse 3
De hoofdtaak van een schoonloopzone is het tegengaan van vuilinloop om zo de entree schoon en veilig te houden. Forza Front absorbeert meer dan 90% van het vuil waarmee het voldoet aan de hoogst haalbare absorptieklasse 3. Het schoonmaken van Forza Front gaat zeer snel en eenvoudig door middel van een stofzuiger. 

Duurzaamheid – 100 % recycled Econyl Polyamide
Bij de ontwikkeling van Forza Front was de duurzaamheid ook een belangrijk item. Daarom heeft Storax gekozen om Forza Front te vervaardigen uit 100% recycled Econyl® Polyamide. 

Brandveiligheid – conform brandklasse Bfl-s1 
Forza Front schoonlooptapijt beschikt over uitstekende brandwerende eigenschappen die getest zijn conform brandklasse Bfl-s1. 

Op rol of in tegelvorm leverbaar
Forza Front is leverbaar in 9 eigentijdse kleuren. Naast de standaard rollen is er ook een Forza Front tapijttegel ontwikkeld die leverbaar is in de kleur grijs. 

Unieke prijs-kwaliteitverhouding 
Om de introductie van de nieuwe Forza Front extra kracht bij te zetten, zal deze nieuwe projectkwaliteit in de markt gezet worden tegen zeer scherpe prijzen. Zo hoopt Storax klanten over te halen om de Forza Front uit te proberen en zijn uitstekende eigenschappen te ervaren.

 

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen: info@projectstofferingwest.nl