mFLOR Authentic Lake: PVC met maar liefst 150 cm lengte

De mFLOR Authentic collecties zijn al jarenlang bestsellers van mFLOR op PVC-vloeren gebied. Door de speciale productietechniek zijn Authentic Oak en Authentic Plank voorzien van een bijzondere ‘in register embossed’ toplaag. Met deze ‘Natural Touch’ aanpak volgt de structuur in de toplaag precies het design, zodat deze collecties de look and feel hebben van echt hout.

In de nieuwe Authentic Lake combineert mFLOR deze unieke techniek met een indrukwekkende afmeting van maar liefst 150 cm lengte. Meer en meer neemt de populariteit van grotere afmetingen op de vloer toe, zowel in consumenten- als in projecttoepassingen. De Authentic Lake collectie combineert de vraag naar een grotere afmeting, een zeer gevarieerde, natuurlijke uitstraling en de unieke ‘Natural Touch’ structuur in één aantrekkelijke collectie. 

Meer informatie: info@projectstofferingwest.nl