Een bestseller in een nieuw en modern jasje

Vernieuwd kleurenpalet voor norament® 926 grano

 

Bijna 30 jaar geleden bracht nora flooring systems norament grano op de markt. Sindsdien is de rubber vloerbedekking met zijn karakteristiek granulaatdessin niet meer uit het assortiment weg te denken. Maar ook een vloerklassieker gaat met zijn tijd mee en daarom heeft het assortiment in de loop der jaren steeds opnieuw kleine veranderingen ondergaan. 

 

Moderne opties en duurzame stijl.

 

Norament® 926 grano is een hoogwaardige rubbervloer die interieurs voorziet van ongeëvenaarde duurzaamheid met veelzijdige designmogelijkheden. Norament® grano heeft een compleet nieuw en modern kleurenpalet gekregen en nieuwe harmonische granulaattinten, die beter harmoniëren en minder contrasteren. Klanten kunnen nu kiezen uit 32 verschillende kleuren, met een afgewogen balans tussen de basiskleuren en de kleuraccenten van het granulaat.

 

Norament® grano is zo populair doordat de vloerbedekking jarenlang buitengewoon slijtvast is door het extreem dicht en gesloten oppervlak. Daarom is norament® grano over de hele wereld in industriële omgevingen te vinden, maar ook in openbare gebouwen, onderwijsinstellingen en in de gezondheidszorg profiteren ontwerpers, opdrachtgevers en de gebruikers van gebouwen van de indrukwekkende duurzaamheid.

 

Wilt u meer weten over dit product dan helpen wij u graag. 

info@projectstofferingwest.nl