Mooi project: Stayokay Hotel Den Haag

Afgelopen maand heeft Projectstoffering West gewerkt aan de verbouwing van het Stayokay Hotel in Den Haag. We hebben de trappen en de centrale entreeruimte van het hotel gestoffeerd. 

 

De trappen van het hotel zijn voorzien van het product Marmoleum Concrete  van Forbo, gemaakt van natuurlijke en hernieuwbare materialen. Marmoleum is de meest duurzame veerkrachtige vloer die er is. De massief marmeren vloer van Marmoleum Concrete onderscheidt zich van de klassieke Marmoleum vloer met een subtiele steenachtige structuur. In het trappenhuis van Stayokay is gekozen voor een  neutrale beton tint. Dit product sluit mooi aan op het product dat gebruikt is in de centrale ruimte van de entreehal.

In de centrale entreeruimte van het hotel is gekozen voor het product BetonDesign van Eurocol wat als afwerkvloer direct op de ondergrond is geïnstalleerd. Er is hier gekozen om enig structuur in de afwerklaag aan te brengen. Het resultaat is een moderne vloer met een hightech industriële "betonlook" uitstraling en bijbehorende kwaliteit en duurzaamheid.