100% duurzame vloer voor Hotel Grand Canal in hartje Delft

De stoffeerders van Projectstoffering West trokken erop uit om in Hotel Grand Canal een 100% duurzame vloer te leggen met respect voor mens en milieu. In hartje Delft staat dit karakteristieke hotel wat deze week is voorzien van nieuw tapijt in alle publieke ruimtes en gangen. 

 

Door goede samenwerking en communicatie met de eigenaresse van het hotel hebben, ondanks de volle bezetting van het hotel, de gasten geen last gehad van de werkzaamheden. Het resultaat is prachtig: een compleet nieuwe en stijlvolle uitstraling in de gangen, het trappenhuis en de publieke ruimtes van het hotel door het leggen van Interfloor Globe tapijt, een combinatie van klasse en duurzaamheid.

 

Het tapijt is gemaakt van 100% geregenereerde ECONYL® garen. Deze duurzame garens worden – zonder verlies van kwaliteit – geregenereerd uit consumer Polyamide afval waaronder visnetten en gebruikte tapijten met als doel het verminderen van de wereldwijde hoeveelheid afval. Het tapijt is geschikt voor de meest intensieve interieurtoepassingen. De duurzame garens zijn bestand tegen agressieve reinigingsmiddelen (bleekmiddelbestendig) en beschikken over een uitstekende vlekweerstand (Solution Dyed) en vuilbestendigheid, vandaar aanbevolen bij dit hotel.