NIEUW: Graphic Project-SDN – Tapijtcollectie

De nieuwe collectie Graphic Project-SDN is een mooie aanvulling op het ruime aanbod van Interfloor. Het unieke patroon is geïnspireerd op structuren uit de natuur en heeft het effect van een betonnen vloer.  

 

De twee verschillende dessins – Concrete en Lineair – zijn tot stand gekomen dankzij de modernste state-of-the-art Myriad Tuftmachine. Doordat alle naalden met tapijtgaren van deze tuftmachine individueel aangestuurd worden kunnen door kleine poolhoogteverschillen verrassende en vernieuwende dessins met schaduwwerking gecreëerd worden.

 

Het state-of-the-art productieproces voldoet volgens Interfloor aan de hoogste normen en garandeert de beste kwaliteit. De garens van Solution Dyed Nylon zijn door en door geverfd en niet alleen gecoat met kleurpigment. Het gebruikte vezelmengsel heeft een uitzonderlijke weerstand tegen vervuiling. Graphic Project-SDN is uiterst duurzaam en geschikt voor zwaar commercieel gebruik, bijvoorbeeld in hotellobby’s, verzorgingscentra, scholen etc.

 

Beide stijlvolle dessins zijn verkrijgbaar in 8 kleuren, van industriële grijs- en bruintinten tot gedurfd blauw/groen. 

De compositie in kleur en patroon zijn met name op het grote vlak duidelijk verschillend. De  (L)ineair kleurserie heeft een expliciet lijnenspel in zijn grafische patroon. De (C)oncrete serie geeft een beton uiterlijk waarbij het patroon vanuit verschillende hoeken steeds wisselt. Graphic Project-SDN combineert een eigentijds industrieel uiterlijk met de warmte die alleen tapijt te bieden heeft.