Entreemattenservice met tapijtwisselmachine

Duurzame oplossing 

De tapijtwissel service van emco is een duurzame oplossing voor verlengen van de levensduur van aluminium entreematten.

Een aluminium profielmat garandeert een jarenlange vuilopname bij de entree. Na vele jaren intensief gebruik bestaat de kans op een verminderde werking van de tapijtstroken. Voorheen moest een volledig nieuwe entreemat worden aangekocht terwijl het aluminium draagprofiel nog in goede staat was. De perfecte oplossing voor deze situatie is de emco tapijtwissel.

De aluminium profielen blijven volledig gehandhaafd, enkel de tapijtstroken worden vernieuwd. Op deze manier worden onnodige kosten voorkomen en beschermen we het milieu. De tapijtwissel is toepasbaar bij verschillende types binnen de Diplomaat en Marschall serie.

 

Multifunctionele matten

Primair zorgen de emco matsystemen voor een functioneel en veilig entree. Functioneel uit oogpunt van een goede vuil- en vochtopname, maar daarnaast ook voor een hogere mate van veiligheid, door het beperken van gevaar op uitglijden en door het gebruik van brandvertragende grondstoffen.

Verder dragen de emco entreematsystemen bij aan een onderscheidend design. Door de vele inbouwhoogtes zijn ze in combinatie met iedere vloer toepasbaar.

 

Met behulp van de tapijtwisselmachine vervangt het emco serviceteam de tapijtstroken. In de video ziet u hoe zij dit aanpakken.