Van leerling stoffeerder naar DGA

Het leggen van een goede vloer is een vak apart. Al jaren zijn wij gespecialiseerd in het professioneel leggen van kwaliteitsvloeren in onder andere de zorg, het onderwijs en het bedrijfsleven. Wij zoeken de beste oplossing voor elke vraag of uitdaging die de klant van vandaag en morgen heeft.

 

Als leerling stoffeerder ben ik ooit in het familiebedrijf begonnen. Belangstelling voor vloeren is mij met de paplepel ingegoten. Als jonge knul reed ik al met onze stoffeerders mee naar een klus en keek ik de kunst af. Vanzelfsprekend volgde ik daarna een beroepsopleiding en met scholing leer ik nog altijd bij. ‘Stilstand is achteruitgang’ was de spreuk van mij vader. 

 

Van hoofdzakelijk woninginrichting met deels projectstoffering ben ik me in de loop der jaren volledig gaan specialiseren in projectstoffering. Sinds september vorig jaar werken we onder de naam Projectstoffering West en ik ben trots op de werken die we al hebben mogen maken onder deze nieuwe naam. Het ondernemen en aansturen van werken is mij op het lijf geschreven. En soms kriebelt het om zelf weer eens een mooie vloer te leggen. Daarom ben ik rond de feestdagen samen met een van onze deskundige stoffeerders de vloer op gegaan. We hebben naar volle tevredenheid van de klant een schitterende PVC-vloer van Moduleo neergelegd. Wat is het stofferen toch een mooi vak! 

 

Geschreven door: Marco van Bergen