“Is het beton of tapijt…?”

De prachtig tapijtcollectie Myscrete van Interfloor heeft de uitstraling van een stoere betonnen vloer maar beschikt over alle voordelen van tapijt, aangenaam zacht, comfortabel en geluiddempend.

 

De stoere ruwe sfeer wordt gecreëerd door zijn gemêleerde concrete dessin, samengesteld met zorgvuldig gekozen ton sur ton tinten. De collectie bestaat uit 8 prachtige variaties industial greys.

 

Gemaakt van 100% IMPREL® sterke en veerkrachtige garens is deze gesneden pool toepasbaar voor vrijwel iedere ruimte. Myscrete leent zich voor gebruik op trappen en is uitermate geschikt om toe te passen als karpet welke door de diverse afwerkingsmogelijkheden op iedere gewenste maat gemaakt kan worden.

 

Zijn classificatie voor normaal projectgebruik maakt het tevens mogelijk een prachtig industriële sfeer te creëren op bijvoorbeeld kantoor, in een wachtkamer of winkel.

 

“Sturdy with personality”

 

Myscrete heeft de capaciteit een ruimte een gedaanteverandering te geven door zijn hippe betonlook dessin, misschien een tikje verwarrend op het eerste oog, wanneer doordringt dat het tapijt is, maar door zijn subtiele en natuurlijke kleurnuances is deze magnifieke collectie in staat een ruimte daarnaast in evenwicht te brengen.